Hon är MIN nu!

Jag har köpt henne. I går. Jag går runt som i en nyförälskad dimma och bara tittar på bilden av min Virago! Jag provkörde henne i fredags eftermiddag och i princip hade jag väl bestämt mig, men jag vågade inte förhasta mig o ta ut nåt i förskott.

Så igår ringde jag hennes ägare och sa att jag var intresserad. Det som känns så tryggt är att han också är med i AA-gemenskapen fast i en annan hemmagrupp. Vi sågs på Gotlandskonventet också och pratade en del motorcyklar då med. Jag lyckades pruta ner priset till 45.000kr och sen var vi överens! Jippeeeeee! Va lycklig jag är! Min första motorcykel! Det är en Yamaha Virago 1100 kubik. Vinröd och med vilda-västern väskor på sidorna och med underbart mjuka lädersittdynor både för förare och passagerare. Hon mullrar så underbart och växlarna var tydliga och distinkta. Den lilla vindrutan gör att jag inte kände vindmotståndet ens i högre hastigheter. Jag satt som en prinsessa helt enkelt!

Nu ökar dock pressen på att jag bara MÅSTE klara uppkörningen den 21/5! Jag blir stressad bara jag tänker på det. Usch. Men jag vet vad jag ska göra för att maximera mina chanser!
Jag ska ringa upp till Hälsovalet i Falun och boka en tid för akupunktur kvällen innan uppkörningen. Kvinnan som jobbar där kan då sätta just de där nålarna som får mig att koppla av min stressade hjärna och vara mer i min kropp inför uppkörningen. Min värsta fiende är nämligen min egen hjärna. Om bara min kropp och MC:n får klara av det hela så kommer det att gå bra.Men när jag börjar TÄNKA, så går det åt skogen direkt!

Men just nu är jag bara nyförälskad och lycklig!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback