Vår lilla bebis...

Vår underbara lilla voffsing som vi nästan älskar ihjäl.....

Måendet är lite bättre idag. Jag har röjt och eldat pinnar, stockar o skräp på grannens ägor tillsammans med Mr D. Kroppen är helt slut, det känns underbart!

Det gör ont

Jag trodde väl att fem års nykterhet skulle märkas någonstans. Att jag skulle ha åtminstone lite fördel efter såpass lång tid men det visade sig inte vara så. Jag tog ett återfall, eller egentligen var det väl två eller har det ens slutat? Det onda började här under våren 2011. Fast när jag tänker efter så har jag haft ont i själen redan under nyårshelgen minns jag nu. I alla fall så kulminerade det nu i mars. Många jobbiga händelser inträffade, jag ska inte gå in på dem just nu, som gjorde att jag plötsligt tyckte att jag hade rätt att dricka.

Men det gör ont som satan fortfarande fast jag har varit nykter snart i två veckor. Det värker både i kropp o själ och jag vrider mig i plågor och letar o letar i mitt sinne efter något som kunde lindra. Socker och godis är det enda som hjälper lite. Då kan jag slappna av och sova igen. Idag har jag sovit hela dagen. Så fort jag vaknar tvingar jag i mig mera socker så att jag kan dåsa in igen i min lindrande dvala... Men är detta ett liv?