Livet är ett äventyr!

image29

Ja här är hon. För det är definitivt en HON. En Yamaha Virago 1100 som är till salu i den stad jag jobbar. Jag har varit och provsuttit på den och jag sa att jag var intresserad och att de absolut inte fick sälja den utan min vetskap. Den är underbar och jag är kär!

Jag har skrivit ut en bild på den som jag har på köksbordet hemma. Jag drömmer mig bort allt som oftast och i tankarna flyger jag fram på min underbara hoj...

Vilken sommar jag har att se fram emot. Motorcykelåkning och dans. Kanske i kombination vem vet? Tänk att kunna åka på motorcykel till både AA-möten och danskvällar, så underbart!

Nästa vecka blir jag borta hela veckan. Jag har tagit ut semester för att åka upp till Falun och köra en MC intensivutbildning i tre dagar. Så den här veckan har jag inhandlat nya mc-stövlar vilket jag saknade. Guu va jag längtar!

Sen på torsdagen, på 1:a maj, så åker U och jag på AA:s stora konvent på Gotland och blir borta hela helgen. Det skrämmer mig lite faktiskt. Dels därför att min upplevelse av detta konvent förra året var så vidrig.
U gjorde ju slut med mig då. Men också för att vi inte har setts särskilt mycket den senaste tiden.

Jag tog upp våran relation för en dryg vecka sedan. Frågan om vi ens har någon relation. Har vi det? Som ses kanske 1 dag i veckan? Vi har haft sex en gång den senaste månaden, och inte ens det var mer än en snabbis mitt i natten i yrvaket tillstånd. Som vanligt hade han ingen åsikt eller kommentar om något.

Jag är så LESS på män som inte kommunicerar!!! Varenda gång vi talas vid på telefonen så frågar jag hur det är med honom. Han svarar "bra", och sen är det inget mer med det. ALLT är bara bra JÄMT! Men hur lite kan man ses o ändå påstå att man har en relation då?

Jag orkar inte bry mig mera faktiskt. Jag är trött. Så eländigt trött på att grubbla över detta. Det får vara som det är och jag tänker INTE BRY MIG! Men inte göra slut heller. Jag älskar honom, och om detta är vad han trivs med så får det väl vara så här då. Jag har mitt eget liv att ägna mig åt och JAG SKA HA EN UNDERBAR VÅR OCH SOMMAR SÅ DET SÅ!
Nä nu ska jag drömma vidare om min Virago och dans. Massor med dans,....Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback