Mitt första inlägg

Välkommen till min nya blogg!


   Hej kära blogg. Ja det känns ju lite konstigt att utrycka sig på det här sättet. Ovant på något sätt. Att försöka formulera mina snurriga tankar så att de går att få ner i ord på en dator. Märkligt. Men kanske, kanske kan det hjälpa mig att få lite mer struktur på tillvaron! Allt är värt att prova, åtminstone EN gång! he he he.

Ja så vad har jag då tänkt att min blogg ska innehålla? Jag tor att det ska få bli min privata (fast alldeles officiella), mentala kräks-påse. Någonstans att få ur mig det som snurrar alldeles för fort i min skalle, så att jag ska slippa bli vansinnig i min ensamhet kanske....

Så förbered dig på att jag kommer att utnyttja denna sajt som min egen känslomässiga toalett. För just nu är jag i en fas i livet, där jag har ett mycket stort behov av att få uttrycka mig. Mycket händer i mig, för jag har precis påbörjat den allra längsta och tuffaste av alla mina resor- Resan inåt. Jag ska försöka våga vara i mig själv och möta alla mina egna demoner och rädslor. Jag har aldrig gjort något liknande och har ingen, mer än min Gud, vid min sida. Så det kommer att bli tuffa månader och år, men jag har inget val längre. Jag har flytt länge nog. Flytt in i alkoholen, materialism, karriär och jobb, relationer osv osv i all oändlighet. Men nu är det slut med det!!!