Regnig måndag men helt ok...

Drog iväg med väninna, prinsessa och prinsessekompis till vårat äventyrsbad. Och det var en bra idé eftersom vädrets makter inte ville vara oss semesterfirare till lags.

Jag kunde verkligen bejaka mina lustar där vid de lååånga vattenrutchbanorna! Guuu va kul det var! Vi bara tokåkte hur länge som helst. Sprang uppför trapporna och kastade oss utför, knappt några köer heller! Wowieeeee!

När vi kom hem, så gick jag direkt fram till datorn och kollade....Hade han hört av sig?...Den där nya....Nää...

Vad ska jag kalla honom? Tänk om det kan bli något...? Då måste han ju ha ett namn. Det blir Murre. Murre från Skogstibble. Prinsessan och jag läser just Peller Svanslös, och där finns Murre från Skogstibble med. Det passar honom på något odefinierbart vis. Så får det bli.

I alla fall så dröjde det bara en stund så fanns Murre där. Vid sin dator. Vi chattade en bra stund. Jag sa att jag kunde tänka mig att träffas om ett tag, men att det gärna fick ta god tid, hela den här processen. Han höll med. Att träffa någon som helnykter är inte lätt. Fullt med rädslor och så himla sårbart. Ingen alkohol att gömma sig bakom.
Samtidigt kan det vara så vackert. Att vara nykter gör att man blir tokärlig och så himla närvarande. Lyhörd och empatiskt och väldigt sårbart....

Nu ska jag iväg några dagar. Prinsessan och jag ska åka till hennes farmor. Farfar dog för 2 månader sedan och hon är så himla ensam. Jag har försökt ringa henne lite då och då för att prata bort en stund. Och nu passar det att vi åker dit.
Jag har ju möten att åka på denna vecka och ingen barnpassning. Nu kan jag lämna farmor och prinsessan i varandras sällskap och åka på kvinnomöte ikväll.
Allt ordnar sig!

Nää nu ska jag måla lister igen....adjöss!

Kommentarer
Postat av: Dr S

Ha det så bra!

Postat av: claes

hej har börtjat sökt lite på blogggar om innhåller detta änme, har vaknat upp och ska ta tag i mitt drickande, nu åkte dit för vädligt grov rattfylla ihelgen, det behövdes det för att jag skulle fatta tror, ja, är 26 nu u pluggar sen 4 år tebaka, student livet är gjort för att kunna passa in å supa sig i bitar när man vill tyvärr. håller också på med orientering å löpning på rätt hög nivå, men känenr på sistone att det bryter sönder kroppen mer och mer.
jag har ju nu bara vart nykter i 3 dar men det ska bli resten av mitt liv annat är otänkbart, kommer bli jobbigt känner jag redan.
hjälper mycket och läsa vad du skriver och tänker

2007-07-25 @ 23:41:40
Postat av: Ankan

Spännande med Murre! Kram

2007-07-26 @ 10:20:16
URL: http://ettbultandehjarta.blogspot.com/
Postat av: Lillamej

Tack Dr S och Ankan! Det ÄR spännande!
Claes: Välkommen hit! Jag är naturligtvis glad om något av det jag skriver kan vara till någon nytta. Det jag känner när jag läser det du skriver, är att det låter som om du tänker klara av detta ensam...?
OM du är en riktig alkoholist, så kommer du INTE att klara detta ensam, är jag rädd.... Förbered dig mentalt för att du kan behöva ta emot hjälp ifrån andra som gjort samma "resa". AA är en fantastisk gemenskap, där stöd, hjälp och kärlek finns i överflöd för oss. Lycka till! Och välkommen tillbaka!
Kram!

2007-07-26 @ 20:25:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback